Thuraya XT-Hotspot este un router de dimensiuni reduse care creaza o zona Wi-Fi pentru mai multi utilizatori pentru smartphone, laptop-uri, si tablete catre internet prin reteaua satelitara mobila Thuraya. XT-Hotspot este singurul router Wi-Fi de pe piata ce ofera o solutie 'plug and play' permitand accesul la internet in mod facil cu cele mai mari viteze de transfer satelitar de date de pana la 60 kbps in cele mai multe zone.

Incarcatorul de masina asigura incarcarea bateriilor din telefonul Thuraya. El se conecteaza pe de o parte la o mufa speciala de pe telefonul Thuraya si la cealalta parte la bricheta automobilului. Se poate folosi atat pe masinile care au acumulatori de 12V cat si pe cele de 24V. Se poate folosi at�t pe perioada cat telefonul este pornit cat si atunci cand acesta este oprit. Este fabricat de FRIWO-Germania.

Incarcatorul portabil, fabricat de FRIWO-Germania are functii similare cu cel de mai sus cu diferenta ca se alimenteaza de la reteaua de current alternativ 110/220, 50/60 Hz. Este livrat cu 3 tipuri de stechere (European, UK & IEC 320-C8) pentru a putea fi conectat la diferite tipuri de prize de retea.

Earset este un complet casca-microfon care permite efectuarea convorbirilor de la telefonul Thuraya fara ca acesta sa mai fie tinut in mana. Se conecteaza la telefon printr-un conector cu 14 pini care permite si conectarea la telefon a incarcatorului de baterie. Este fabricat de Hosiden, Japonia.

Bateriile telefonului (Standard Battery Pack) contin 2 elementi de litiu, in serie, un sensor de protectie si de temperatura si 4 contacte. Capacitatea este de minim 650 mAh si greutatea de 60 grame. Este fabricat de SAFT-Franta, are o durata de viata de 500 cicluri incarcare/descarcare si se poate incarca in circa 2 ore.

Cablul de date este o metoda rapida si eficienta de a conecta telefonul Thuraya la PC, permitand tramsminisa de date si fax, dar si actualizarea software-ului din telefon.

SAT-VDA uste un kit vehicular proiectat pentru telefoanele Thuraya XT. Fabricat si distribuit de Sattrans, asigura servicii satelitare continue in timpul deplasarii. Difuzorul si microfonul incorporat permite comunicatia 'hands-free' pentru a asigura condusul in siguranta si comfort. SAT-VDA contine un modul de procesare digitala de semnal si o antena externa. De asemenea incarca bateria telefonului cat timp este conectat.

SAT-DOCKER pentru Thuraya XT produs si distribuit de Sattrans pentru a asigura servicii satelitare in vehicule prin simpla introducere a telefonului Thurata XT in locas. Permite utilizatrea tuturor functiilor telefonului, contine o antena externa si incarca bateria telefonului cat timp este conectat.

Thuraya SingleRepeater permite utilizarea telefoanelor satelitare Thuraya in medii inchise. Ofera acoperire de pana la 100mp printr-o antena inclusa care poate fi pozitionata pentru a asigura maximum de putere de semnal. Thuraya Single Repeater este usor de instalat si suporta voce, data/fax, SMS si GmPRS la viteze de pana la 60/15 kbps (download/upload).

Thuraya MultiRepeater poate administra pana la 10 convorbiri sau sesiuni de date simultane si ofera acoperire pentru servicii satelitare Thuraya de pana la 500 mp printr-o antena inclusa care poate fi pozitionata pentru a asigura maximum de putere de semnal. Thuraya Multi Channel Repeater este usor de instalat si suporta voce, data/fax, SMS si GmPRS la viteze de pana la 60/15 kbps (download/upload).


Incarcatorul solar Thuraya permite utilizarea telefonului in zonele unde nu se poate asigura alimentarea cu electricitate. Incarcatorul solar se conecteaza la telefon prin intermediul incarcatorului auto dupa care acesta se dispune intr-o zona insorita. Dupa aceasta telefonul poate fi utilizat imediat.Maxi 12

Modelul Maxi 12 poate incarca bateriile telefonului in 3 ore. Este de dimensiuni mici (portabil).

Caracteristici:

Carcasa din Thermoplastic, rezistenta la temperaturi ridicate sau coborate, praf si stropi de apa. Suprafata exterioara este acoperita cu un material reflectorizant pentru a-i spori eficienta.

Elementi de tip Polycrystalline silicon photovoltaic cu durata de viata de circa 25 ani.
Prevazut cu circuite de protectie si de stabilizare.
Dimensiuni: 115x215x9 mm
Greutate: 270 g
Curent furnizat: 200-300mA
Livrat cu husa de protectie din nailon.

NOTA: Este necesar sa se achizitioneze obligatoriu si incarcatorul de masina.